CHÂTEAU BEYCHEVELLE, SAINT JULIEN AC AMIRAL DE BEYCHEVELLE
CHÂTEAU BEYCHEVELLE, SAINT JULIEN AC AMIRAL DE BEYCHEVELLE
0 Reviews | Review toevoegen

Zacht, elegant en fruitig met veel body.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 36,95
Prijs per stuk

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 6

Aantal: 
Bestellen

Domein
Amiral de Beychevelle is de tweede wijn van Château Beychevelle. De naam Amiral werd aan deze wijn gegeven ter ere van de 17e-eeuwse eigenaar van het kasteel, Duc d'Epernon en admiraal van de Franse marine onder Henri III. Met Amiral de Beychevelle wil men een wijn maken die eerder gedronken kan worden dan de ‘Grand Vin’. Ondanks het feit dat deze gemaakt wordt van jonge wijnstokken, profiteert Amiral de Beychevelle van dezelfde teelttechnieken, zorgvuldige sortering en traditionele rijping op vat. Het heeft dezelfde elegantie en finesse als zijn oudere broer, maar onthult haar karakter sneller, waardoor wijnliefhebbers volledig kunnen genieten van de levendigheid van deze jonge wijn.

Bodem
Dikke laag grind op de ondergrond van klei en zandsteen.

Leeftijd
15-20 jaar.

Opbrengst
De gemiddelde opbrengsten bedragen 39,5 hl/ha en er staan 72,2 ha in AOC Saint-Julien aangeplant.

Oogst
De oogst begint in september.

Lekker bij
Lekker bij gegrilde lamskoteletten, gestoofde schenkel, stoofpotje, barbecue en verschillende kazen zoals Gruyère, Comté, Cantal, Reblochon en Beaufort.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten