BURMESTER, PORTO DOP JOCKEY CLUB PORTO RESERVE
BURMESTER, PORTO DOP JOCKEY CLUB PORTO RESERVE
0 Reviews | Review toevoegen

De Reserve Tawny heeft een sterk karakter en een zachte complexiteit, waarbij zowel het ronde als het zoete met een lichte hint van specerijen terugkomt.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 27,50
Prijs per stuk

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 6

Aantal: 
Bestellen

Domein
De familienaam ‘Burmester’ komt van het Duitse woord „Burgmeester“ (Burgemeester) - aangezien de familie uit het kleine stadje Moelln in Noord-Duitsland kwam. In 1730 richtten Henry Burmester en John Nash een graanhandel op in Londen onder de naam Burmester & Nash. In 1750 verhuisde het bedrijf naar Vila Nova de Gaia en begonnen zij met het verschepen van Port naar de Britse Eilanden en de rest van Europa. In Londen was het bedrijf zeer actief. De commerciële en financiële activiteiten van defamilie Burmester werden zeer gewaardeerd in London. Zo is de meest bekende straat in de wijk Wimbledon de ‘Burmester Road’.

Vinificatie
Jockey Club Reserve is een Tawny van minimaal 7 jaar oud. Deze wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren en blenden van ports die gedurende een aantal jaren, minimaal 7, rijpen op eiken vaten. Het is een eerbetoon aan de geest en de passie voorsport.

Lekker bij
De ideale begeleider van noten, gedroogde vruchten en zachte kazen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Verpakking
6 flessen
Streek
Noord Portugal
Gebied
Tras-os-Montes
Appelatie
Porto DOP
Inhoud
0.75 L
Domein
Burmester
Kleur
Rood
Alcohol
16
Land
Portugal
Laatst bekeken producten